Sinds 1 februari 2011 woon ik op Vogelvlucht!

Een prettige én veilige locatie voor mensen met een ASS aandoening.
Lees ook alle kenmerken in de PDF : Asperger Syndroom
   All insight in Physics is also explained at this link: English Blog.
 

Maarten Tom de Hoop

In 1989 ben ik afgestudeerd als theoretisch natuurkundige aan de universiteiten van Delft TuD en Leiden RUL. Mijn afstudeeropdracht ging over het Higgs-deeltje beschreven als samengesteld deeltje.
Na mijn studie probeerde ik een promotie te starten bij Prof. Dr. G 't Hooft, maar omdat ik hier meer dan ½ jaar op moest wachten besloot ik te gaan promoveren in quantum chemie aan de R(ijks)u(niversiteit)G(roningen).
Na bijna 2 jaar merkte ik toch dat deze aanpak mij niet boeide, en besloot ik terug naar Delft te gaan. Hier heb ik gewerkt als elektro-ingenieur bij TNO-TPD. Geleidelijk aan ontstonden steeds meer problemen met mijn diabetes en daardoor zit ik nu in de WAO .

In Delft heb ik meerdere jaren op een studentenverdieping gewoond en alleen doordat iedereen elkaar in de gaten hield heb ik deze periode overleefd. Daarom zie ik zelfstandig wonen niet meer als een veilige manier van leven.
Hiermee geef ik eigenlijk al volledig aan waarom ik gegadigde ben voor de WDM .
Echter  WDM bleek voor mij geen rustige woonlocatie door vele gedwongen opnames in de psychiatrie. Hierom woon ik vanaf februari 2011 vrij en gelukkig op
Vogelvlucht !

Op 12 januari 2011 is mijn vader Ir. Bas de Hoop overleden aan een snel groeiend kanker gezwel aan zijn kaak!
Ik vind het nu al jammer dat ik hem nooit écht goed begrepen heb!
Want ik kan me geen sympathiekere vader voorstellen, dan mijn ALLERBESTE vader BAS!

Klaar
 

Laatste verandering: 16-05-2011 17:46:32